Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Raw pomerančový cheesecake

Raw pomerančový cheesecake

21.2.2018

Raw pomerančový cheesecake

Jistě jste četli Rozárčin předchozí článek o klíčení semínek, pokud ne, najdete jej zde. A pokud jste si jej "nastudovali", pusťte se do receptu, který pro Vás Rozárka připravila.

Nejen že si vytvoříte něco zdravého pro své tělo, ale zároveň si i vyzkoušíte techniky o nakličování a namáčení různých surovin.

Ingredience:

 

Postup:

  • Pohanku namočíme přes noc a druhý den přecedíme. Dáme ji na plech a udržujeme ji vlhkou,dokud nenaklíčí. Poté ji usušíme nejlépe v raw sušičce. Pro koho je tento proces moc zdlouhavý,může si naklíčenou pohanku rovnou koupit ZDE.
  • Naklíčenou pohanku s kokosem umixujeme do hladka a poté přidáme med či jiné raw sladidlo. Ve výkonném mixéru se vytvoří těsto bez problémů. Pokud nevlastníte takový spotřebič, pomleté suroviny dejte do mísy a oslaďte oblíbeným raw sladidlem popřípadě použijte trochu vody, aby se ingredience lépe propojily.
  • Připravíme si dortovou formu a na dno dáme folii, aby nám šel potom cheesecake lépe vyndat. Vložíme vytvořené těsto a zarovnáme.
  • Přes noc namočené kešu, 3 oloupané pomeranče a rozehřáté raw kakaové máslo umixujeme na konzistenci krému. Pro koho bude krém málo sladký, může použít ještě oblíbené raw tekuté sladidlo. Krém by měl být dostatečně tekutý a proto není potřeba voda. Nalijeme jej do dortové formy a dáme na 1-2 hodiny zamrazit.
  • Poté vyndáme a nakrájíme. Já osobně jsem každý kousek ozdobila pomerančem,namletými raw vlašskými ořechy,drcenými kakaovými boby a naklíčenou vojtěškou. Vše už je na Vašich chutích a fantazii.

Rozárka Drahošová

instagram: rawzárka

:-)

 

Meruňkové řezy - veganské

2019-02-14 12:00:00

Máte rádi ovocné recepty? Já ano a přes zimu občas sáhnu po kompotovaném ovoci, které skvěle poslouží právě pro přípravu moučníků.

přečíst celé

RAW Goji roláda

2016-06-04 21:00:00

Přijde Vám návštěva? Tak ji koukejte dobře pohostit. S touto roládou zabodujete.

přečíst celé