Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > RAW nudle s mákem

RAW nudle s mákem

10.7.2016

RAW nudle s mákem

Kdo by nemiloval nudle s mákem od babičky. Co takhle dopřát si tuto úžasnou dobrotu v RAW podobě? Moje babička vždy říká, že v jednoduchosti je krása. Tenhle recept splňuje tvrzení co do počtu ingrediencí tak i vzhledu. Potřebujete pouze 3 suroviny, které dovedou Vaše chuťové buňky do sedmého nebe.

Kromě toho, že si zdrawě pochutnáte, dopřejete svému tělu také přísun vlákniny, vápníku a sacharidů. Jablka obsahují mnoho vitamínu C, snižují hladinu krevního cukru a cholesterolu. Dále působí blahodárně na střeva, která čistí a podporují jejich peristaltiku.

Mák poslouží jako zdroj bílkovin, vápníku a zdravých tuků.

Suroviny pro přípravu raw nudlí s mákem:

Postup přípravy:

Nudle připravíme pomocí spiralizéru, na kterém jablka "nastrouháme" na nudle. Pokud nemáte spiralizér, můžete jablíčka nastrouhat na struhadle nebo pomocí škrabky vytvořit širší linguine. Nastrouná jablíčka necháme chvíli stát v misce, pustí šťávu, která se krásně spojí s mákem, který přidáme spolu s agáve sirupem.

Raw nudle jsou hotové. Můžete je vyšperkovat podle nálady. Přidejte pár mandlí nebo hrst goji či sušených švestek nebo datlí. Vydatná a zdravá svačina či snídaně je hotova.

Dobrou chuť (:

Zbylo Vám smoothie? Výborně, bude se Vám hodit:-)

2017-05-16 21:45:00

Zamrazte jej do formičky na nanuky, v letním počasí se Vám šiknou...

přečíst celé

RAW PROTEINOVÁ ZMRZLINA

2016-07-10 20:35:00

Leto potřebuje zmrzlinu - jak jinak než RAW

přečíst celé