Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > RAW Perník podle Anny Hýžové

RAW Perník podle Anny Hýžové

31.7.2016

RAW Perník podle Anny Hýžové

O víkendu se mi dostalo nesmírné pocty, neboť jsem se osobně setkala s paní Annou Hýžovou. Jistě znáte její nádhernou knihu Škola živé stravy - Vitariánství jako cesta.

Paní Hýžová je nesmírně sympatická dáma a za setkání s ní jsem velice vděčná. Anna mi poskytla její recept na vynikající RAW perník a tak se o něj s Vámi jejím jménem nyní podělím.

Suroviny:

K rozmixovaným surovinám přidáme vodu dle potřeby. Vypracujeme na tužší těsto, vyválíme placku a naplníme nádivkou, nebo konzumujeme jen tak samotný perník – můžeme si udělat vykrajované perníčky. Pro „zasněžení“ jej můžeme posypat kokosovou moukou.

Nádivka je dle vaší fantazie - můžete třeba rozmixovat švestky a udělat si vlastní RAW povidla:-)

Pro další inspiraci můžete navštívit stránky: www.ziva-strava.cz

Banánová zmrzlina dvakrát jinak

2016-07-31 10:20:00

Roztéct se v létě nechcete... tak se trochu ochlaďte :-) Tuto zmrzku mohou i dietáři :)

přečíst celé

Zuzančin RAW banánový dort

2016-07-31 09:35:00

Banánový dort podle receptu nutriční terapeutky Zuzky Švédové

přečíst celé