Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Dvoubarevný zebra pudink

Dvoubarevný zebra pudink

31.7.2016

Dvoubarevný zebra pudink

Zkuste připravit oba nebo každý zvlášť podle toho, jaké zrovna máte doma suroviny, chutě a kolik máte času. Tento pokrm Vás potěší svou lahodnou a jemnou chutí, dodá Vám spoustu energie a také Vás na dlouhou dobu zasytí. Skutečně na dlouhou dobu...

Chia semínka jsou bohatým zdrojem vlákniny a bílkovin, avokádo dodá tělu pěknou porci zdraví prospěšných tuků, banány zase dodají slušnou dávku sacharidů a kakao to vše dokorunuje svým blahodárným zdrojem antioxidantů.

Tento dezert / pokrm doporučuji jíst ve chvíli, kdy nejen cítíte nezkrotnou touho po něčem sladkém, ale taktéž trochu cítíte hlad.

Suroviny pro přípravu:

Chia pudink:

Avokádový pudink

Postup:

Nejprve si připravíme chia pudink. Jednoduše smícháme chia semínka, mandlové mléko a vanilku. Dle libosti dosladíme a uložíme do chladničky.

Následně si připravíme avokádový pudink. Rozmixujeme banány, přidáme avokádo, kakaový prášek, kokosový nektar a mixujeme. Nakonec vmícháme jemně pomleté kešu oříšky. Pokud chcete odlehčenější variantu, kešu vynechte.

Do skleniček či průhledných misek vrstvíme pudinky na sebe tak, aby vytvářely zebru. Můžete ozdobit libovolným ovocem či oříšky.

Podáváme vychlazené.

Zbylo Vám smoothie? Výborně, bude se Vám hodit:-)

2017-05-16 21:45:00

Zamrazte jej do formičky na nanuky, v letním počasí se Vám šiknou...

přečíst celé

RAW nudle s mákem

2016-07-10 15:45:00

Nudle s mákem na RAW stravě? Fakt jsme se nezbláznili :-)

přečíst celé