Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Energizující ranní šťáva

Energizující ranní šťáva

29.5.2016

Energizující šťáva pro ranní starty

Energizující ovocno-zeleninová šťáva je báječnou možností, jak začít svůj den. Šťáva je rychlým zdrojem sacharidů, přičemž kombinace ovoce a mkrve navíc dodá našemu tělu vlákninu, která nás na delší dobu zasytí. Šťáva je plná vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů a kvalitní vody z ovoce.

Díky lehké stravitelnosti tělo nikterak nezatížíme trávením celých plodů, díky čemuž jsme mnohem svěžejší a plnější energie. Šťáva je strávena do 15ti minut. Doporučuje se šťávu pít velice pomalu, takřka k ní přistupovat jako k léku a užívat si její skvělou lahodnou chuť.

Mrkev je známá pro svůj obsah vitamínu A. Obsahuje vápník, pomáhá proti zánětlivým procesům a celkově pročišťuje organismus. Pokud ji budete užívat pravidelně, můžete se také těšit z krásného vzhledu pokožky.

Pomeranč nám dodá spoustu vitamínu C, má zásaditý charakter a proto velmi rychle působí v překyseleném organismu. Jelikož naše tělo vylučuje toxiny především v ranních a dopoledních hodinách, je pomeranč skvělou volbou.

Díky zázvoru je šťáva vhodná i pro zimní období, neboť zázvor nejen že pomáhá našemu imunitní systému bojovat proti nežádnoucím virům, ale slouží také jako "radiátor":-) Jeho schopnost zahřát celé tělo je až neskutečná.

Další ovoce obsažené v této lahodné šťávě osvěží Vaši mysl a dodá šťávě jemnou chuť. Můžete si jej zvolit sami - přidejte nektarinku, hroznové víno nebo borůvky, vyzkoušejte sami, co Vám nejvíce chutná. Já už se třeba moc těším, až uzraje rybíz...

nápoje
2016-05-02 13:15:00


Ananasová zelená šťáva

2016-06-04 06:45:00

Ananas pomáhá odbourávat tuky a odplavovat z těla přebytečné látky, neváhejte a ochutnejte.

přečíst celé

PodZIMNÍ koktejl

2016-06-08 21:40:00

PodZIMNÍ koktejl Vás krásně zahřeje a pomůže ubránit před bacily a viry v sychravém počasí.

přečíst celé