Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > RAW Špagety Aglio Olio Peperoncino

RAW Špagety Aglio Olio Peperoncino

9.7.2016

RAW Špagety Aglio Olio Peperoncino

Milujete-li italskou kuchyni, na RAW stravě je spousta možností, jak vykouzlit zdrawé variace a přitom si skvěle pochutnat s vůní Itálie a jejich malebných taveren. Použité suroviny snoubí své chutě a přirozeně se doplňují - jako třeba v těchto RAW špagetách, které naprosto miluju.

Zkuste si je připravit také:

Suroviny:

Postup:

Je velmi jednoduchý:-)

Omyjte a oloupejte cuketu, kterou následně projeďte spiralizérem a vytvořte spirálky (špagety).

Nyní slejeme vodu z kešu oříšků, které spolu s tahini, konopným semínkem a troškou vody rozmixujeme na hladkou krémovou omáčku. Do rozmixované směsi přidáme 1 lžíci lahůdkového droždí, sůl a pepř dle chuti, prolisovaný česnek, bazalku a dle potřeby také vodu. Vše ještě jednou rozmixujeme.

Hotovou omáčku nalijeme do misky se špagetami a rukama důkladně promícháme. Hotový pokrm nazdobíme na talíře a můžeme se do špaget s chutí pustit.

Přeji Vám dobrou chuť :-)

RAW Burgery

2017-09-03 15:30:00

Trochu vydatnější jídlo, které se hodí ke kterémukoliv zeleninovému salátů s kešunézou chutná skvostně.

přečíst celé

Špagety z červené řepy s pistáciovo - tymiánovým pestem

2016-07-09 20:55:00

Červená řepa je tradiční česká plodina, kterou však můžete připravit jako luxusní hlavní chod

přečíst celé