Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Barevný salátek

Barevný salátek

31.7.2016

Barevný salátek

Barvy na RAW stravě mě moc baví. Každý pokrm je veselý a jak se říká, jídlo musí nejen chutnat, ale také vypadat, protože jíme také očima. Když se podíváte na tento salát, je to pastva pro oči.

RAW strava není jenom barevná, ale také perfektně jednoduchá. Když nepočítáme zdlouhavé sušení placek ... většinou stačí jen umýt, nakrájet a dochutit...

Tento barevný salát je hotový za 3 minuty a 35 vteřin i s umytím nože a prkénka na krájení. Kromě toho, že krásně voní, chutná a vypadá, vás úžasně osvěží. Když navíc jako já, dostane od babičky velkou hrst čerstvé pažitky a druhou hrst úžasné voňavé petrželové natě, pochutnáte si dvojnásob:-)

Pojďme tedy připrawit tuhle super letní dobrotu:

Suroviny:

  • 5 cherry rajčátek
  • ½ salátové okruky
  • 3 ředkvičky
  • ½ žluté papriky
  • velká hrst pažitky a petrželové natě

Postup:

Všechny suroviny umyjeme, oloupeme, očistíme, nakrájíme, promícháme. Ochutíme solí, pepřem, sušeným droždím a zakápneme olejem. Na konec můžeme na salát nasypat velkou lžíci konopného semínka pro doplnění všech důležitých aminokyselin a zdravý prospěšných tuků. Přikusujeme lněné krekry nebo prostě jíme samotné jenom tak.

Tento úžasný salát vás osvěží, zasytí a dodá velkou dávku vitamínů a minerálů.

Kysaný salát na sladko

2019-04-05 12:55:00

Kysané potraviny jsou vitamínovou bombou pro naše zdraví. Od pradávna jej používali naše babičky pro zdraví celé rodiny, dobře věděli proč.

přečíst celé

Zelný vitamínový salát

2016-07-31 17:35:00

Vitamínová bomba

přečíst celé