Fermentovaný mandlový sýr s Irským mechem
2016-07-31 13:30:00
Rostlinný sýr - cruelty free verze super lahodného sýra
Nacházíte se:
Úvodní strana > Recepty > Pažitková pomazánka
31.7.2016
Máte chuť na jednoduchou a lahodnou pomazánku, kterou použijete na krekry nebo jako dip k zeleninovým hranolkům? Pak je toto rozhodně tip pro Vás. Zkuste pažitkovou pomazánku podle receptu od Vitalvibe.eu
Suroviny:
POSTUP:
Kešu s vodou, solí, droždím, citrónovou šťávou a pepřem rozmixujeme v mixéru na hladký krém. Ručně vmícháme nasekanou pažitku a probiotika. Vlijeme do uzavíratelné sklenice a necháme 24 h na teplém místě otevřené, aby došlo k fermentaci. Po fermentaci pomazánku ve sklenici či nádobě uzavřeme a uchováváme ji v lednici. Pomazánku můžeme použít na sušené krekry, jako dip k zeleninovým hranolkům nebo jako náplň do wrapů a závitků.
Autor receptu: Mgr. Lucie Aujeská, Spolumajitel a hnací síla firmy Vitalvibe.eu (www.vitalvibe.eu), raw food šéfkuchař, terapeut a mistr jógy
2016-07-31 13:30:00
Rostlinný sýr - cruelty free verze super lahodného sýra
Pár slov o blogu
Proč vznikl RAWblog? Protože mě baví "nevařit", psát a sdílet. . .
Protože si myslím, že je škoda schovat si v šuplíku jednoduché a chutné RAW či veganské recepty a nepodělit se o ně. V neposlední řadě jsme také na eshopu v sekci receptů trpěli nedostatek prostoru. To vše a mnohem více dalo vzniknout těmto stránkám, které, jak doufám, budou pro Vás inspirací a jednoduchým vodítkem v oblasti živé stravy.
Tvořte, ochutnávejte a milujte živou stravu zrovna jako já. Užívejte si všeho, co nám naše Země dává.
2016 (c) Všechna práva vyhrazena - Živá-strava-obchod.cz