Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Lískočokoládová nutela

Lískočokoládová nutela

11.7.2016

Lískočokoládová nutela

Lískočokoládová nutela je vynikající záležitostí, kterou využijete jako nátěrku na kolečka banánů nebo jen tak - smočte prst a oblízněte :-)

Surovin není potřeba mnoho, spíš trošku trpělivosti. Čím výkonnější mixér máte, tím je to lepší. Tuto krémovou nutelu jsem vyrobila v mixéru G21 a zvládl to na jedničku. Nicméně skvěle Vám poslouží také robot s nožem do tvaru S.

Suroviny:

Postup:

Všechny suroviny dáme do mixéru a umixujeme hladkou krémovou nutelu. Zpočátku budete muset mixér vypnout, setřít ze stěn oříšky a opět mixér zapnout. Takto několikrát. Výsledný efekt je úžasný a rozhodně stojí za to zkusit domácí nutelu vyrobit. Kdo by přeci jen nechtěl doma oříškovou dobrotu vyrábět, může si koupit skvělé mandlové ale i lískooříškové máslo v našem obchodě.

 


RAW Proteinela

2016-07-31 06:30:00

Znáte to - načnete ořechové máslo a za dva dny se ptáte, kdo jej snědl:)

přečíst celé