Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Nejátrové knedlíčky - do polévky či do salátu

Nejátrové knedlíčky - do polévky či do salátu

27.5.2019

Úkol zněl jasně - připravit chutné knedlíčky do polévky nebo k zelenině, bez masa a bez výčitek.

Tip na zdravé knedlíčky, které oceníte v zeleninovém salátu nebo polévce nám opět přináší naše Kačí, která se dlouhodobě stravuje vegansky a má zkušenosti s mnoha recepty, které s Vámi s láskou sdílí.

Ne”játrové” knedlíčky:

Vše rozmixujeme dohromady až na psyllium, to dodáme nakonec. Necháme uležet v lednici přes noc či na 2 hodinky. Utvarujeme knedlíčky a sušíme po dobu 8-12 hodin do 45 stupňů do libovolné hustoty.

Tip – knedlíčky se hodí I jen tak samotné s hořčičnou omáčkou (1 pol.l. oblíbené hořčice, 100ml kokosového mléka, kopr, šťáva z půli citron) nebo do polévky :-)

Seitan na pórku s jasmínovou rýží

2019-02-11 19:40:00

Tip na parádní víkendový oběd, který Vás zasytí a dodá hromadu bílkovin.

přečíst celé

Veganské špagety bolognese

2018-02-03 16:00:00

Italské těstoviny zbožňujeme, a tak vymýšlím recepty, které uspokojí naše chuťové buňky a zároveň nebude znepokojeno svědomí konzumací živočišných produktů...

přečíst celé