Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Vynikající jablečná kaše

Vynikající jablečná kaše

25.5.2017

RAW kaše s jablky, proteinem a skořicí

K tomuto receptu mne inspirovala RAW granola od Zuzky Lužné z loveofraw a stránky Thriveforward, které vlastní "Vegan v kondici"... Brendan Brazier - světově proslulý veganský sportovec, který vydal knihu, jenž se pro mnoho lidí stala vodítkem, jak ovládnout veganskou stravu a získat velkou spoustu životní síly a energie.

Raw kaše bude v mžiku hotová, stačí si jen večer vzpomenou, že na ni ráno určitě budete mít chuť :-)

Co potřebujete na 1 porci?

Postup:

Večer před spaním propláchněte pohanku lámanku ve vodě, následně ji do čisté vody ponořte do rána. Když se ráno probudíte, zacvičte si pět pozdravů slunci a vypjite 0,5 litru čisté vody, do které si přidáte své tekuté vitamíny Vitamineral Rush :-)

Potom přichází samotná příprava snídaně - vylejte vodu z pohanky, smíchejte pohanku s nastrouhaným jablkem, které Vám do rána krásně pustilo šťávu, jenž kaši zjemní a zvláční, dále smíchejte s dávkou proteinu, kokosovým nektarem nebo medem, chia semínky, skořicí, muškátovým oříškem a brusinkami. Vše promíchejte.

Kaši můžeme ještě poprášit troškou skořice a poházet brusinkami.

Za okamžik máte připravenou ranní snídani, která obsahuje kvalitní sacharidy s dlouhým řetězcem a nízkým glykemickým indexem, kaši, jenž v sobě skrývá vitamíny, vlákninu a minerály, slušnou dávku rostlinné bílkoviny a skvělou chuť.

Servírujeme hned :-)

 

RAW Pohanková kaše s jablíčkem

2016-07-05 15:40:00

Bezlepková snídaně pro ranní start

přečíst celé

Pohankovo čokoládová ranní kaše

2016-07-05 15:45:00

Pohanky není nikdy dost - obzvláště té naklíčené :-)

přečíst celé