RAW Pohanková kaše s jablíčkem
2016-07-05 15:40:00
Bezlepková snídaně pro ranní start
Nacházíte se:
Úvodní strana > Recepty > Jahodová kašička
5.7.2016
Když jsme byli malí, říkali jsme tomu jahodová kašička. Neznala jsem lepší způsob, jak využít jahody, které stále stejně miluji. Rudé plody plné šťavnaté chuti a antioxidantů. Kdysi byla kombinace jasná - rozmačkané jahody, mléko a moučkový cukr. Dnes je to ve zdravé variantě stejně jednoduché - jahody, rostlinné mléko a krapet sladidla.
Pojďte na to jednoduše:
Postup:
Jahody omyjte a vložte do misky. Vidličkou je rozmačkejte (nebo rukama). Můžete použít i mixér na funkci "pulse", ale nevím, zda se Vám chce mixér kvůli 2 vteřinám mixování špinit.
Jahody zalijeme rostlinným mlékem a dáme na 30 minut chladit do lednice.
Volitelně můžete přidat i lžíci chia semínka, čímž vytvoříte jahodový chia puding. Luxusní verze Vám vznikne přidáním drcených kakaových bobů.
"Jednodušší už je jen jablko" :-)
2016-07-05 15:45:00
Pohanky není nikdy dost - obzvláště té naklíčené :-)
Pár slov o blogu
Proč vznikl RAWblog? Protože mě baví "nevařit", psát a sdílet. . .
Protože si myslím, že je škoda schovat si v šuplíku jednoduché a chutné RAW či veganské recepty a nepodělit se o ně. V neposlední řadě jsme také na eshopu v sekci receptů trpěli nedostatek prostoru. To vše a mnohem více dalo vzniknout těmto stránkám, které, jak doufám, budou pro Vás inspirací a jednoduchým vodítkem v oblasti živé stravy.
Tvořte, ochutnávejte a milujte živou stravu zrovna jako já. Užívejte si všeho, co nám naše Země dává.
2016 (c) Všechna práva vyhrazena - Živá-strava-obchod.cz