Raw Pomegranate Cheesecake
8.6.2016
Raw Pomegranate Cheesecake
Tento recept jsme obdrželi v rámci soutěže o nejlepší Vánoční recept na cukroví a dobroty. Myslím, že jej lze připravit v kteroukoliv roční dobu, neboť je velmi lehký, jemný a osvěžující.
Cheesecake se šťávou z granátového jablka je plný vitamínů, minerálů a antioxidantů. Není nad to, dát si dobrotu a takto si pochutnat:-)
Recept nám poslala Míša Tymlová a sklidnila s ním velký úspěch, tak jej vyzkoušejte :-)
1/2 hrnku vlašských ořechů (nejlépe aktivovaných☺)
- 1/2 hrnku předem namočených kešu oříšků
- 1 lříce kokosového másla
- 2 lžíce kokosového nektaru
- 1/4 hrnku kokosového krému
- 1/4 hrnku šťávy z granátového jablka
- 1/2 lžičky citrónové šťávy