Nacházíte se:

Úvodní strana > Recepty > Raw Pomegranate Cheesecake

Raw Pomegranate Cheesecake

8.6.2016

 Raw Pomegranate Cheesecake

Tento recept jsme obdrželi v rámci soutěže o nejlepší Vánoční recept na cukroví a dobroty. Myslím, že jej lze připravit v kteroukoliv roční dobu, neboť je velmi lehký, jemný a osvěžující.

Cheesecake se šťávou z granátového jablka je plný vitamínů, minerálů a antioxidantů. Není nad to, dát si dobrotu a takto si pochutnat:-)

Recept nám poslala Míša Tymlová a sklidnila s ním velký úspěch, tak jej vyzkoušejte :-)

korpus:

 1/2 hrnku vlašských ořechů (nejlépe aktivovaných☺)

náplň:
postup:
Vlašské ořechy rozmixujeme a pak k nim přidáme datle a karob či kakao. Mixujeme dokud nevznikne kompaktní hmota. Tu natlačíme na dno malé dortové formy vyložené pečícím papírem a dáme ztuhnout do mrazáku.
Na náplň rozmixujeme všechny suroviny do hladké krémové hmoty a nalijeme na korpus. Dortík dáme ztuhnout na zhruba 6 hodin do mrazáku a poté dozdobíme dle fantazie.
 
Recept zpracovala a poslala Míša Tymlová.